Следвайте Гласове в ТелеграмАмериканските военни са започнали да подготвят проект на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмАмериканските военни са започнали да подготвят проект на
Коментари Харесай

Сиймур Хърш: Американските военни подготвят проект на споразумение за прекратяване на конфликта в Украйна

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Американските военни са почнали да приготвят план на съглашение за преустановяване на спора в Украйна. Това заяви американският публицист Сиймор Хърш на 12 април.

Според него сюжетът, направен от Пентагона, ще бъде препоръчан на Русия " при положение на нейното проваляне ".

" Информираха ме, че преди два месеца Обединеният комитет на началник-щабовете е инструктирал членовете на щаба, военният термин е " упълномощил ", да изготвят план на контракт за преустановяване на войната, който да дават на руснаците след тяхното проваляне на бойното поле в Украйна ", показва Хърш в публикация на страницата си в платформата Substack.

По-рано, на 5 април, украинският министър на защитата Олексий Резников допусна, че украинският спор може да завърши тази година. В същото време е невероятно въоръженият спор да бъде позволен посредством мирни договаряния, акцентира той. Резников добави, че Украйна е съгласна да организира разговор единствено след изтеглянето на съветските войски " с по-нататъшно съглашение за репарации и вноски ".

На 10 март конгресменът от Демократическата партия Сет Моултън съобщи, че Съединени американски щати желаят Русия да не загуби доста в битката с Украйна, само че изрично желаят Украйна да завоюва. Моултън акцентира, че Съединени американски щати нямат за цел да унищожат Русия, само че прикани администрацията да усили помощта за Киев.

По-рано, на 6 март, ветеранът от въоръжените сили на Съединени американски щати Ноктис Дрейвън уточни, че е наивно да се мисли, че Западът ще се съгласи да загуби в Украйна, тъй като в тази битка са вложени прекалено много запаси.

Още по-рано, на 1 март, някогашният основен редактор на китайския вестник Global Times Ху Сиджин съобщи, че Русия има военно преимущество пред Съединени американски щати и техните съдружници. Според него тактиката, определена от западните страни, води до нови проблеми.

На собствен ред представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи на 29 март, че в тази ситуация с Украйна постигането на задачите на специфичната интервенция с политически и дипломатически средства е станало невероятно. Той също по този начин прикани обстановката да се преглежда в по-широк подтекст, като се има поради, че западните страни са почнали хибридна война против Русия.

Специалната интервенция за отбрана на Донбас, която съветският президент Владимир Путин разгласи на 24 февруари 2022 година, продължава. Решението беше взето на фона на влошената обстановка в района заради обстрела от страна на украинските военни.

Инфо: Известия

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР